Kik vagyunk mi?

Vállalatunk küldetése, hogy minden vállakozó szellemű személy számára egyszerűen érthető könyvelési hátteret, problémamegoldást és a legmagasabb szintű ügyfélközpontúságot biztosítsuk a mindennapi tevékenységük megsegítése érdekében.

A Top Norma Consulting csapata élén Varga-Balla Bianka több, mint 10 éves könyvelői múltjával segíti ügyfeleiket a helyes és egyszerű szakmai döntések meghozatalában. 

Ügyvezetőnk közgazdász diplomája, regisztrált mérlegképes könyvelői végzettsége magas fokú szakértelmet biztosít mindenki számára. 


Ügyfeleink visszajelzései...

A munkát a rugalmasság, a barátságos hozzáállás és a segítőkészség jellemzi. 

Kiss Balázs István

ügyvezető


20 év vállalkozói múltunk alatt végre megtaláltuk azt a céget, aki a legmagasabb szinten tud minket képviselni és a lehető legegyszerűbbé tette a könyvelésünk megértését. 

Köszönjük!

Varga Géza és Vargáné Dr Juronics Ilona ügyvezetők

Nagyon kedves és segítőkész könyvelő. Naprakész információi vannak az újdonságokkal kapcsolatosan is. Ha van valami lehetőség amit a vállalkozásom kihasználhat azonnal jelez. Bár én a dokumentációt szeretem "elhanyagolni", Ő mindig a körmöm alá néz és segít. Bármi kérdésem van, azt azonnal megválaszolja vagy azonnal utána néz. Ha Ő nem lenne nekem elég nagy bajban lennék Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Rába-Kiss Gabriella Mária

egyéni vállalkozó
Profi, (és közérthető, ami ebben az esetben nagyon fontos) komunikáció! Profi ügyintézés. Bármely kérdésemre, kérésemre azonnali segítséget kapok!
Az elmult 8 évben mióta vállalkozó vagyok nem találkoztam ilyen lelkiismeretes, segítőkész csapattal!

Molnár-Kovács Barbara

egyéni vállalkozó


JELENTKEZZ vagy KÉRDEZZ