Miben segítünk neked?

Tudj meg többet szakértelmünkről!


Új vállalkozás könyvelése

Az újonnan alapult vállalkozások és cégek létrejöttekor kiemelkedően fontos egy olyan profi társ jelenléte, amely nem csak egy megfelelő szakmai és adminisztratív hátteret nyújt, hanem segít beletanulni a gazdálkodóknak a legújabb és eddig kevésbé tapasztalt céges feladataikba, időt és energiát fektetve az alapvető vállalkozói ismeretek átadásával. 

Mennyire tartja fontosnak és biztosnak a vállalkozása alapjait? 

Könyvelő váltása

A könyvelő váltásra mind a könyvelő, mind az ügyfél akaratából sor kerülhet, de mindenképp egy felelősségteljes döntés, amit érdemes megfontolni.

A vállalkozó általában olyankor vált, ha könyvelő választáskor nem járt el kellő körültekintéssel és alapossággal, így később derülnek ki olyan dolgok, amelyek terhessé teszik az együttműködést. 

Hogyan tudja a csapatunk megkönnyíteni az Ön helyzetét?

Segítünk megválasztani a váltásra alkalmas időpontot. Számíthat ránk már a szerződés felmondásakor, megállapodások megkötésekor. Hasznos tanácsokkal látjuk el annak érdekében, hogy az átadás-átvétel gördülékenyen történjen. 

Ezután alaposan átbeszéljük ügyfelünkkel a korábbi jó, illetve rossz tapasztalatait és ehhez mérten új alapokra fektetjük a közös együttműködést könyvelő és ügyfél között.

Érdemes velünk együtt dologozni!JELENTKEZZ vagy KÉRDEZZ